×

Ministry of Beauty

Europaweg 220
7336 AR Apeldoorn
NL: +3155-5431111
Email:info@1821manmade.nl

18.21 MAN MADE - PROUD TO OWN

Merk met karakter
18.21 Man Made verwijst naar het 18de en 21ste amendement van de Amerikaanse grondwet, waarin de drooglegging tijdens de Roaring Twenties werd vastgelegd en weer werd opgeheven. De tijd van illegale whisky en gesoigneerde heren in strak gesneden maatpakken. Van gleufhoeden en glad gekamd haar. De tijd dat verzorgde, modieuze mannen eerder regel dan uitzondering waren.

Met trots bezitten en gebruiken
18.21 Man Made biedt hairdesigners en gebruikers een unieke kans om zich te onderscheiden door exclusiviteit. Dat geldt voor de look & feel: nostalgie met een eigentijdse beleving van verzorging. En ook voor de inhoud: zeldzame, waardevolle ingrediënten zijn gecombineerd in unieke formules. Voor eersteklas producten, die mannen met trots bezitten en gebruiken.

18.21 Man Made, Een merk met karakter

Dr. Marlen Elliot Harrison, professor en journalist in de parfumbranche over 18.21 Man Made Sweet Tobacco: ’Rijk aan vanille en tabak. Een zoete oriëntaalse geur met aroma’s van rum, cognac, whiskey en een vleugje honing. Sweet Tobacco heeft iets donkers over zich, een soort ruw randje dat je kunt verwachten in een tabaksgeur versus een strikte gourmandgeur. Doet me denken aan: Lagerfeld Homme (Classic), Tom Ford Tobacco Vanille, Phaedon Tabac Rouge en By Kilian Back to Black,’.

Sweet Tobacco: geur als Gender Bender
Overigens: laat ‘Man‘ in het merk je niet misleiden! De basis van 18.21 Man Made wordt gevormd door de indrukwekkende geur van Sweet Tobacco en dat is een ware ‘Gender Bender’. Zowel vrouwen als mannen, welke geaardheid ook, laten zich graag verleiden door de zoete tabaksgeur van de producten. De combinatie van romig zoete geurnoten als vanille, tonka en honing vermengen zich harmonieus met zware, donkere aroma’s van tabak, saffraan en hout. Een geur die zo karaktervol is, dat 18.21 Man Made hem heeft geconcentreerd in een eigen parfum: Sweet Tobacco Spirits, met trots gedragen door mannen (en vrouwen!) en met veel lof ontvangen in de parfumwereld. ‘Het aroma is zo bedwelmend, dat het wettelijk verboden zou moeten zijn.’  Ontdek de kracht van 18.21 Man Made Wash, Clay, Pomade, Premium Hair Spray en Sweet Tobacco Spirits.

TOP